PUBLICITAT

Vint propostes culturals i lúdiques per al 20è aniversari d'Andoflora

  • La fira comptarà amb 19 estands de floristeria, paisatgisme i alimentació
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Visitants a Andoflora, a l'edició de l'any passat Foto: TONY LARA

La fira Andoflora celebra aquest any el seu 20è aniversari i es consolida com l'esdeveniment més important de la parròquia de la Massana. Així ho va destacar ahir el cònsol de la parròquia, David Baró, que va indicar que per la present edició no només es vendran flors sinó que es prepara una «gran festa comercial i lúdica».

La fira comptarà amb un total de 19 estands de floristeria, jardineria, paisatgisme i alimentació i des de divendres 24 de maig fins diumenge 26 s'oferiran una vintena d'activitats culturals i lúdiques. D'aquesta manera, la Massana vol donar la benvinguda a la primavera i esdevenir durant tres dies «un escenari de diversió», tal i com va manifestar la consellera de Cultura, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Jael Pozo.

La 20a edició d'Andoflora portarà activitats culturals, tallers i exposicions per a tots els públics. Es tracta d'actes relacionats amb la jardineria i l'horticultura però també amb la gastronomia i la sostenibilitat. Per exemple, hi haurà tallers de galetes florals, de confecció de flors de feltre, exposicions fotogràfiques i actuacions teatrals i musicals amb Líquid Dansa, l'Esbart Dansaire o la GrossBand.

Aquest divendres la fira obrirà a les 12 hores amb un homenatge als impulsors de la iniciativa, i els infants de les escoles massanenques realitzaran un mural sobre els 20 anys del certamen al vestíbul de les Fontetes. Aquest serà el punt neuràlgic de la fira, però a diferència d'altres anys hi haurà més presència a tota la parròquia. Així, per exemple, la plaça del Quart acollirà l'exposició fotogràfica Les flors d'Andorra surten al carrer de Jaume Riba, i una altra sobre els 20 anys d'Andoflora. A més, hi haurà intervencions florals en diversos racons de la Massana i un photocall on els visitants podran fotografiar-se i participar en un sorteig d'un sopar per a dues persones.

Una cançó pel comapedrosa / Un altre acte destacat serà la presentació de la cançó del Comapedrosa que tindrà lloc diumenge a les 13 hores a la plaça de les Fontetes, abans de l'enregistrament del disc.

Segons va destacar a l'ANA Baró, la fira permet «obrir fronteres i desestacionalitzar el turisme». A més, gràcies a la participació dels diferents departaments del Comú, però també de les empreses i entitats de la parròquia, s'ha pogut fer una programació variada reduint el cost de l'organització de la fira.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT