PUBLICITAT

El River esperarà «fins l'últim moment» per forçar Dani Pérez

  • El club anuncia que els abonats hauran de pagar 15 ? pels dos duels al Poliesportiu, i 20 ? els no socis
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pérez es toca l'abductor, on va patir la lesió durant el segon duel de la sèrie de semifinals contra el Càceres Foto: TONY LARA

Ahir el River Andorra va tenir un dia de recuperació que incloïa aigües al matí, i una sessió suau a la tarda al pavelló. A la pista no hi era Dani Pérez, que segueix «fent la recuperació», segons va dir el tècnic Joan Peñarroya, que va assegurar que va pel bon camí, però que la participació del base, divendres en el primer partit de la sèrie de la final del play-off contra el Lucentum d'Alacant, dependrà de la «valoració» que es faci aquell mateix matí. «Fins l'últim moment no ho sabrem», va manifestar l'entrenador, que a més suma la baixa durant la setmana d'Anton Maresch, que tot i que diumenge contra el Càceres va tenir «millors sensacions que divendres», segueix patint les conseqüències d'una capsulitis a l'espatlla que requereix un repòs que no està tenint de manera continua, tot i no entrenar. Per altra part, el club va anunciar ahir que els socis hauran de pagar per veure els dos partits del Poliesportiu: 15 euros, i 20 per als no socis. Els abonats no passaven per taquilla des de fa dues temporades, quan el River va rebre al play-off el Mallorca.

«No sabem», va respondre Peñarroya en ser preguntat per l'evolució de la lesió muscular de Dani Pérez, que en teoria amb el trencament que pateix hauria de mantenir una recuperació intensa i no forçar el seu retorn, sota el perill de la recaiguda. Així doncs, la seva presència divendres sembla complicada, tot i que el River es planteja forçar-lo en cas de ser absolutament necessari.

La problemàtica no ha variat en pocs dies: Maresch, el substitut natural, segueix lesionat també, tot i que aporta «12 minuts per partit de molta qualitat, sent una rotació que necessitem», segons paraules d'ahir de Joan Peñarroya.

ELS SOCIS PAGARAN: DIA D'AJUDA AL CLUB / Ahir el club va anunciar que degut a l'exigència d'aquest play-off, amb un augment de les despeses pels desplaçaments de l'equip, cosa que no estava prevista per l'entitat, es demanarà un esforç als socis. És el que el director general, Francesc Solana, va anomenar ahir «dia d'ajuda al club». Els socis hauran de pagar 15 euros per veure els dos partits al Poliesportiu, i 20 euros els no socis. Així mateix, si algú acudeix al pavelló només diumenge, el preu serà de 10 i 15 euros, respectivament.

«El motiu de fer pagar els abonats és perquè el nostre any de debut a Or ningú no esperava arribar fins aquí i necessitem fer un ingrés extra. El que no volem és fer un forat en els comptes del club de cara a les següents temporades», va manifestar el director general de l'entitat, Francesc Solana. Les entrades es poden arreplegar a través de MoraBanc i al club dimecres i dijous d'11.30h i 13.30h i de 18.30h i 20.30h, i divendres d'11.30h a 13.30h, i una hora abans del partit.

PEÑARROYA: «HAUREM DE PATIR MOLT» / El tècnic va assegurar ahir que el River haurà de «patir molt» per derrotar el Lucentum, tot i afirmar que l'equip està «en condicions de lluitar». «Cada partit és una història», va dir respecte als dos duels, «molt igualats», de la lliga regular que el River va vèncer als alacantins, «però serveixen per a analitzar-los».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT