PUBLICITAT

Reunió de Govern maratoniana per pagar als jugadors abans de marxar

  • Tenen ordre d'abandonar el país demà i hi ha duplicitat de contractes que encalla la situació
I. MOURE / R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

El Govern va mantenir ahir a la tarda una reunió maratoniana per desbloquejar la situació surrealista que està vivint el gruix de la plantilla de futbol sala, que volen cobrar abans de marxar del Principat els diners que li deu l'Andorra en concepte de salaris.

El club que presideix François Moliné deu als jugadors, oficialment, poc més de 25.000 euros però des de l'Executiu, que divendres ja volia liquidar el deute amb ells, s'han trobat que hi ha duplicitat de contractes –no coincideixen els federatius amb els oficials del club– i per això s'està demorant el pagament.

La xifra exacta ja no és tan clara i a sobre, tots menys Aitor, Carlinhos, Felipe i el tècnic, Carlos Sánchez, no tenen els papers de residència en regla i el dimecres de la setmana passada Immigració els va avisar per escrit que tenien vuit dies hàbils per abandonar el país. Per tant, demà com a molt tard hauran de marxar i el Govern està lluitant contra el temps perquè vol pagar abans de que creuin la frontera.

ASSAMBLEA POSTPOSADA A DEMÀ / Mentrestant, la directiva de l'Andorra continua donant mostres d'irresponsabilitat. Ahir estava prevista l'assemblea i tot i la greu situació de l'entitat no es va celebrar perquè no van poder quadrar les agendes. El president continua il·localitzable des de fa uns dies igual que el gerent, Emili Puig, que serà el tema estrella de l'assemblea, en la qual es debatrà si decideixen fer-lo fora i si el denuncien pel forat econòmic deixat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT