PUBLICITAT

Guillem Colell es proclama subcampió sub-18

  • L'andorrà només es veu superat a Sant Cugat per Roger Jiménez, nebot del campió del món
EL PERIÒDIC
SANT CUGAT DEL VALLÉS

Guillem Colell es va proclamar el cap de setmana passat a Sant Cugat del Vallès subcampió d'Espanya sub-18. La promesa de l'escalada de la Federació Andorrana de Muntanyisme novament va poder fer-se amb una plaça de podi merescuda després d'una gran actuació, tant en la ronda classificatòria com en la final.

Només va ser superat per Roger Jiménez, nebot de l'actual campió del món d'aquesta disciplina, Ramon Julián. Per al tècnic Natxo Gancedo, Guillem va fer «com sempre un molt bon resultat» en una via de gran dificultat tècnica i va destacar el mèrit d'haver estat en posició de podi gairebé en totes les proves del circuit català. «El més difícil és mantenir-se i ell ha estat regular durant tot l'any».

De la seva banda el seu germà Roger Colell, novell en aquesta categoria, va ser el vuitè i últim classificat.

IDÈNTIC RESULTAT EN LA COPA / El segon lloc de Guillem en el Campionat de Catalunya és el mateix que va aconseguir en la Copa Catalana ja finalitzada, també per darrera de Jiménez. D'inici Sant Cugat havia de ser la quarta i última cita, però la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya ha decidit que no puntui i l'ha deixat en només tres proves: Sabadell, on el gran dels Colell va ser segon; Arenys, on va ser quart; i Tortosa, on va ser tercer. Roger Colell, absent a Sabadell, va ser setè a Arenys i a Tortosa per acabar també setè en la classificació general. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT