PUBLICITAT

L'Andorra viurà avui una assemblea clau per al futur

  • La junta podria prendre les primeres decisions enmig de la tempesta
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Puig passa pel costat de l'equip de sala, la setmana passada a la seu Foto: TONY LARA

El panorama al FC Andorra des que Emili Puig va dir fa tres divendres en la famosa assemblea de la Lliga Nacional de Futbol Sala que el club tricolor no tenia recursos per pujar a la Primera Divisió espanyola és desolador. Allò va fer esclatar totes les misèries econòmiques del club amb més història del país: deutes per tot arreu, salaris pendents dels jugadors entre els quals molts d'ells residien al país de manera il·legal–sense papers ni CASS–, enganyats per l'entitat, i ara investigat amb lupa pel Govern, que està fent una auditoria i que divendres va trobar les primeres presumptes irregularitats en els comptes per la qual cosa va posar el cas en mans de la Fiscalia, el pas previ a anar a la Batllia.

Enmig d'aquesta tempesta, la junta directiva s'ha de reunir aquesta tarda-nit per viure una assemblea que es presenta clau per al futur del club que encapçala François Moliné.

Ni president ni gerent han estat localitzables durant aquest llarg cap de setmana mentre el gruix de jugadors de futbol sala a més del defensa de la branca de futbol, el basc Javi Subiza, tenen una ordre escrita d'immigració per la qual han abandonar Andorra en un termini màxim de vuit dies, quan encara se'ls deu més de 25.000 euros en salaris.

Arran de les presumptes irregularitats detectades pel departament d'Intervenció de l'Administració General, Moliné va assegurar estar «enfonsat» i aliè a tot el que succeïa –»és tot cosa de Puig, que és qui controlava els números», va arribar dir– però en cap moment va mullar-se per dir si rodarien caps.

«Dimarts hi ha assemblea», va respondre preguntat sobre si dimitiria ell o el gerent. I avui és el dia, clau per al futur del club, en el qual es podrien prendre les primeres decisions amb Moliné i Puig enfrontats per la gestió del gerent tot i que, passi el que passi, l'auditoria del Govern és la que augura un futur negre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT