PUBLICITAT

Miquel vol viure un tercer mandat i es presentarà a les eleccions

  • El president del Cevalls vol ampliar la junta i continuar «treballant per aixecar el club»
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Cap a finals del mes de juny hi haurà eleccions a l'Andorra Hoquei Club Cevalls i no fa gaire temps Llorenç Miquel tenia clar que no es presentaria i que a més deixaria de banda, almenys per un temps, l'esport que practica des de ben petit. Però ha canviat d'idea a temps i sembla que ara vol presentar-se a les eleccions i viure un tercer mandat.

Sembla que l'entorn l'ha fet canviar d'opinió perquè l'hoquei sobre patins del país està vivint una situació difícil, en no tenir recursos econòmics, i no hi ha gaire gent disposada a agafar el relleu.

Segons va explicar ahir a aquest rotatiu «la situació està encara molt verda i s'ha de madurar» però va afirmar estar animat per continuar. «Aquesta és la idea. No sé si com a president o com a membre de la junta actual, però no deixaré el club ara que està en un moment delicat. L'hoquei ha d'arrencar». va apuntar.

Els diners estan sent en els darrers anys el gran mal d'aquest club, que viu sota mínims en la Segona Catalana i tot i que a nivell de la base hi ha un parell d'equips amb un futur prometedor. La junta actual, formada per sis membres, ja té el sí de Miquel per presentar-se als comicis i si no hi ha cap altra llista la idea és mantenir una política continuista però amb alguns retocs. «El més important és mantenir el que hi ha i qu entri gent nova. Volem una directiva amb nou persones així que han d'entrar cares noves amb idees noves».

Miquel ha jugat tota la vida al club, va entrar a la Federació l'any 1996, al 2001 al club i des del 2005 és el president. Sap de què parla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT