PUBLICITAT

David Haro supera amb el Caldes la gesta de l'infantil del Cevalls

  • El meta andorrà es proclama subcampió d'Espanya júnior a Oviedo
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El porter amb els companys d'equip al vestuari. Foto: EL PERIÒDIC

L'Andorra HC Cevalls infantil va aconseguir a principis de maig una gesta mai aconseguida per cap equip del club: es va classificar per al Campionat d'Espanya i va aconseguir la tercera posició en la fase final, a A Corunya.

Paral·lelament, a Oviedo, l'equip júnior del Recam Làser Caldes de Montbui també va disputar l'Espanyol després de ser el subcampió de Catalunya, també per darrere del Barça. I el que defensa la porteria de l'equip barceloní no és un altre que David Haro, andorrà que va marxar del país l'any passat per estudiar enginyeria de disseny industrial. Amb 19 anys,format al club tricolor i fill de la presidenta de la Federació Andorrana de Patinatge, Rosa Torné, s'ha convertit en el primer jugador del país que disputa una final del Campionat d'Espanya. «És tot un orgull i m'hauria agradat que l'Andorra [es va quedar pel camí en el Català] no pogués ser allà també», lamenta tot i que ell estava orgullós per la fita aconseguida: «És una pena que de nou el Barça ens ha superat en la final [3-1 a Oviedo, 3-2 en la final del Català] però aquest premi és fruit de tota una vida entrenant i això em fa feliç».

Si hagués selecció sènior, Haro seria el porter titular. I no es tanca les portes a tornar algun dia però de moment, és «feliç» al Caldes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT