PUBLICITAT

Vinyes no falla en 2RM i obté el quart millor temps a Cantàbria

  • Joan Carchat s'estrena amb el Renault Mégane amb una onzena posició «millorable»
EL PERIÒDIC
SANTANDER

El de but de Joan Vinyes en el Campionat d'Espanya de ral·lis d'asfalt 2013 ha estat immillorable. El pilot andorrà, al volant del nou Suzuki Swift S1600 i amb el seu copilot habitual, Jordi Mercader, no va fallar en el ral·li Santander-Cantàbria i es va adjudicar el triomf en la Copa d'Espanya de dues rodes motrius (2RM) en la qual defensa el títol. A més, va fer el quart millor temps en l'escratx.

La pluja intermitent i en ocasions molt abundant, a més de les baixes temperatures, van marcar la tònica des de l'inici. Malgrat aquestes condicions Vinyes va buscar des de l'inici guanyar distància sobre els seus perseguidors de 2RM des de la primera especial però va trobar-se amb un rival difícil, el pilot local Quique Garcia, que el perseguia de molt a prop i que per uns moments fins i tot li va prendre el lideratge provisional fins que va haver d'abandonar.

En aquests moments Vinyes va veure via lliure cap al triomf, donat que el segon, el seu company d'equip Gorka Anxustegi, estava a 28 segons i en l'inici de la segona etapa ja superava el minut de marge i tenia el triomf al sarró.

Joan Carchat, de la seva banda, va tenir una estrena discreta amb el Renault Mégane. En la primera etapa va cometre l'errada de córrer amb pneumàtics secs quan plovia però va anar de menys a més, remuntant posicions fins obtenir l'onzè lloc de l'excratx i el segon al grup N, per darrere d'Alejandro Pais. «En general puc dir que ést un bon debut però el resultat és millorable i també ho és el desenvolupament del cotxe».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT