PUBLICITAT

El sector turístic compra totes les entrades del Cirque du Soleil

  • La reserva prèvia de les gratuïtes està disponible a la web cometoandorra.com
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La pàgina principal de la web de promoció d'Andorra Turisme, amb la pestanya per fer la reserva prèvia per a l'espectacle del Cirque du Soleil. Foto: TONY LARA

Andorra Turisme va confirmar ahir que té venudes totes les entrades de pagament per a l'espectacle que el Cirque du Soleil oferirà el proper juliol a Andorra. Enric Torres, responsable de la campanya de divulgació de l'actuació del Cirque du Soleil, va explicar que «les entrades de pagament, 1.500 per actuació i 15.000 en total, estan distribuïdes entre els sectors turístic, comercial i hoteler, que les ofereixen en paquets promocionals». Torres va afegir que «la Unió Hotelera en concentra la gran majoria perquè els establiments puguin vendre paquets d'allotjament amb entrada inclosa». I va explicar que «també se'n han distribuït entre els touroperadors russos perquè els turistes que porten a l'estiu a la costa catalana s'escapin a Andorra a veure el Cirque du Soleil, però també a comprar». De fet, les entrades destinades a aquest turisme són «les dels espectacles d'entre setmana, els dimarts, per donar l'oportunitat al nostre sector de vendre paquets de cap de setmana als turistes més propers». No obstant això, Torres va reconèixer que tant el sector hoteler com el comercial s'arrisquen a no vendre tots els paquets promocionals però que això no suposa que quedin seients buits. I és que Andorra Turisme pren totes les precaucions possibles perquè ningú no es quedi sense entrada, sobretot les gratuïtes i desmenteix que la reserva prèvia estigui destinada únicament a gent de fora.

Queixes dels usuaris / No obstant això, Torres va reconèixer que des del passat 6 de maig fins la setmana passada, Andorra Turisme va donar una primera opció de reserva prèvia als 310.000 usuaris registrats a la seva web, que «van tenir un setmana per aconseguir una entrada» va explicar Torres. La idea era difondre la informació i donar un valor afegit a la web de promoció turística. Però des de dijous passat, la reserva prèvia ja està oberta a tothom. Torres va insistir en que «si els usuaris tenen algun problema amb la reserva, poden enviar un correu electrònic a l'adreça incidè[email protected], que és l'empresa que gestiona les reserves».

procediment senzill / Amb tot, el procediment per fer la reserva prèvia per anar a veure el Cirque du Soleil és relativament senzill i encara queden entrades. La companyia oferirà 10 espectacles que congregaran 50.000 persones amb entrada gratuïta, ja que per a cada representació hi haurà un aforament per a 5.000 persones. Això sí, no podran seure a diferència de les persones que hauran adquirit una entrada de pagament. Per reservar cal entrar a la pàgina d'Andorra Turisme i clicar sobre la pestanya que anuncia el Cirque du Soleil. Seguidament cal indicar la representació que es vol reservar –el dia– i el nombre de persones que hi assistiran. Torres va explicar que «la reserva té una limitació a cinc persones per evitar reserves massives i que després hi hagi persones que es quedin sense entrada».

Després d'haver enviat aquestes dades, l'usuari rep un formulari en el qual se li demana el nom de les persones i el número d'un document d'identitat, que «pot omplir quan vulgui però s'ha de fer per rebre la confirmació» va precisar Torres, que va afegir: «vint dies abans de la representació l'usuari rebrà les entrades per mail i se les podrà imprimir».

Èxit de reserves / Tot i que no va voler avançar dades, Torres va confirmar que «s'estan fent moltes reserves i això que encara no hem començat la campanya turística d'estiu que es promocionarà amb l'espectacle del Cirque du Soleil». I va argumentar que «això ens confirma que és una bona aposta perquè la marca ven». El tècnic de turisme va anunciar que és possible que s'hagi de reservar alguna entrada per a la campanya d'estiu que començarà el juny. I va recordar que la finalitat de la iniciativa és atraure més turistes i visitants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT