PUBLICITAT

L'entrada de vehicles disminueix un 6,4%

  • Els primers quatre mesos del 2013 s'han registrat 1.196.412 de vehicles,
EL EPRIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vehicles fent cua. Foto: ANA

Andorra ha registrat l'entrada d'1.196.412 de vehicles durant els primers quatre mesos d'aquest 2013, el que suposa una disminució del 6,4% respecte a l'acumulat de vehicles que van entrar durant el mateix període de l'any anterior. Així ho va fer públic ahir el Departament d'Estadística en una nota en la qual es posava en relleu que el nombre de vehicles que van entrar al país durant el mes d'abril va ser de 294.362, que es tradueix en una davallada del 9,5% respecte al mateix mes de l'any passat.

Les dades presentades pel departament d'Estadística mostren que a l'abril el total de turismes que van entrar al país va ser d'un 9,6% menys; els provinents d'Espanya van davallar en un 8,6%, mentre que els turismes provinents de França ho van fer en un 11,6%.

Aquesta important reducció del nombre de turismes el mes d'abril s'explica, en gran part, pel calendari de festius, segons va voler assenyalar Estadística. El 2012 la majoria de les entrades de vehicles per Setmana Santa es van produir durant el mes d'abril, del dia 31 de març fins al 9 d'abril, mentre que durant el 2013 s'han produït principalment del dia 23 de març fins a l'1 d'abril.

A la vegada, el dia 1 de maig de 2012 va ser pont, fet que va provocar entrades importants de vehicles entre el 27 d'abril i l'1 de maig. Aquest any, per contra, només ha estat festiu el dimecres 1 de maig.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT