PUBLICITAT

L'Escola d'Ordino participa a la Cursa contra la Fam

  • La 16a edició de la iniciativa va agrupar més de 280.000 joves
EL PERIÒDIC
ORDINO

L'Escola Andorrana d'Ordino de maternal i primera ensenyança van participar ahir a la 16a edició de la Cursa contra la fam promoguda per la Fundació Acció contra la Fam. Cada any, des de fa ja 16 anys, la Cursa contra la fam sensibilitza a milers d'alumnes a tot el món sobre el problema de la fam i de la desnutrició al món, mobilitzant-los per lluitar contra aquesta realitat mitjançant una cursa solidària.

Aquest acte permet que els joves s'impliquin en una acció que servirà per ajudar a les poblacions més desafavorides.

Aquest any hi van participar més de 1.000 centres escolars de tot el món i més de 280.000 joves van unir les seves forces per lluitar contra la «dictadura de la fam». Cada alumne va buscar patrocinadors del seu entorn més proper, que es van comprometre a fer una petita donació econòmica per cada volta que aconseguien recórrer el dia de la Cursa.

La Cursa de la Fam és tracta d'un dia alegre i festiu, en el que predomina l'esperit de solidaritat i d'ajuda mútua. Cada alumne va córrer al seu ritme i es va instal·lar un sistema de control per comptabilitzar les voltes que aconseguien recórrer al camp de futbol d'Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT