PUBLICITAT

Balanç positiu del 'workshop' ocupacional per joves

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El workshop ocupacional realitzat dijous al CETAP-Telecentre de l'Alt Urgell es va tancar amb un balanç molt satisfactori, segons van assenyalar des del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, ja que es preveu la formalització d'uns 25 contractes laborals en empreses de la comarca i de la Cerdanya.

La sessió va permetre posar en contacte els usuaris del Programa Joves per l'Ocupació a l'Alt Urgell, impulsat pel Consell Comarcal, amb una vintena d'empreses dels sectors forestal, agroalimentari i hostaleria.

Aquest workshop forma part del Programa Joves per l'Ocupació, que a l'Alt Urgell es va posar en funcionament el passat mes de febrer. Es tracta d'un programa de formació en alternança amb l'experiència pràctica en empreses i està destinat a persones joves d'entre 16 i 25 anys en situació d'atur, amb baixa qualificació o amb dèficits formatius que han abandonat el sistema educatiu. El programa Joves per l'Ocupació a l'Alt Urgell està gestionat pel Consell Comarcal i subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT