PUBLICITAT

Marín passarà dimarts per quiròfan

  • El corredor de la FAE estarà almenys tres mesos de baixa per una hèrnia discal
i. m.
escaldes-engordany

Periodic
Foto:

Lluís Marín ha decidit que dimarts passarà per quiròfan. El referent en el surf de neu de la Federació Andorrana d'Esquí arrossega des de fa anys una hèrnia discal i va competir tota la temporada passada amb dolors a l'esquena. Ara que havia d'iniciar la pretemporada ha decidit sotmetre's a una operació que, si tot va bé, estarà almenys mes i mig de baixa i un altre mes i mig per fer la rehabilitació i poder començar a entrenar.

Marín va assegurar ahir que li és insuportable viure amb un mal que li apareix per temporades però que mai acaba de desaparèixer: «Sé que no començaré la pretemporada com esperava però aquesta és la millor solució», va assegurar.

Últimament el surfista andorrà notava amb més freqüència el mal, sobretot quan s'aixecava del llit als matins i havia d'escalfar el cos per suavitzar el dolor. Per això va desitjar que després de l'operació «pugui despertar cada matí amb bones sensacions i pugui també exprimir-me al màxim a sobre de la taula».

Així doncs els problemes físics no abandonen Marín, que vol estar del tot bé abans d'afrontar un curs en què hi ha Jocs Olímpics d'Hivern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT