PUBLICITAT

CarlemanyCalidae consignarà els impostos a la Batllia si el comú no reconsidera l'accés a l'avinguda des del carrer Valira

  • Reiteren que els canvis de circulació que s'han dut a terme entorn a Carlemany, 'estan comportant un greu perjudici econòmic als comerços de l'avinguda'
16052013-VALIRA
El carrer Valira, amb el nou sentit de circulació. Foto: TONY LARA

L'Associació CarlemanyCalidae ha manifestat que es reserven el dret d'emprendre diferents accions i consignar els impostos a la Batllia si el comú no es replanteja la decisió de permetre als vehicles l'entrada a l'avinguda Carlemany des del carrer del Valira. Així ho han fet saber a través d'un comunicat en què reiteren que els canvis de circulació que s'han dut a terme entorn a Carlemany, 'estan comportant un greu perjudici econòmic als comerços de l'avinguda'.

L'Associació lamenta que les modificacions en els sentits de la circulació estan afectant a la viabilitat econòmica dels comerços de la zona i afegeixen que aquesta és una qüestió a la qual no se li està 'donant la importància que hauria de tenir'. Així, els comerciants creuen que caldria regular el gir a l'esquerra a través dels semàfors corresponents. En aquest sentit, mostren els seus temors que 'aquesta possibilitat ni s'ha contemplat i molt menys simulat des de Mobilitat, en considerar-la innecessària, en vista a la imminent conversió per vianants de l'avinguda'. Per aquest motiu, deixen clar el seu 'enuig' amb els cònsols perquè permeten aquests canvis de circulació, 'sense la corresponent senyalització de l'eix comercial, tal com havien promès reiteradament'.

CarlemanyCalidae reitera en el comunicat la seva oposició al projecte de fer Carlemany per a vianants per 'innecessari i traumàtic' i ha recordat que la seva aposta passa per un projecte mixt, en què puguin conviure els vianants i els vehicles, donant prioritat al vianant i permetent el trànsit de tots els vehicles, reduint la velocitat a 20 km/h.

D'altra banda, en relació a l'avinguda del Fener, l'Associació ha indicat que els cònsols no accepten la demanda que han fet els veïns de la zona d'ampliar els trams de doble sentit de circulació, entre el tram del carrer Isabelle Sandy i el carrer Sant Antoni, i si és el cas, entre el tram del carrer Isabelle Sandy i el carrer Ciutat de Sabadell, una demanda que han fet per tal de facilitar els accessos de la zona.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT