PUBLICITAT

Naturlàndia disposarà d'una casa de colònies

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un grup d'escolars a les instal·lacions de Naturlàndia. Foto: TONY LARA

El Camp Base de Naturlàndia, en el que era l'antic camp de tir, acollirà una casa de colònies amb 116 llits. Així ho va anunciar el cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Manel Torrentallé, que va explicar que les obres podrien estar acabades entre el juliol i l'agost.

Torretallé va explicar que la casa de colònies, amb capacitat per 116 llits, és una demanda que havien rebut sobretot de les escoles catalanes quan anaven a comercialitzar el producte Naturlàndia. Així, l'objectiu és que els nens i nenes puguin fer estades de dos o tres dies per visitar el parc. En aquest sentit, Torrentallé va recordar que a principis de juny està previst inaugurar el parc d'animals, pel qual avui està prevista una compareixença al comú. El cònsol menor lauredià es va mostrar satisfet de com s'està desenvolupant el projecte de Naturlàndia i de la bona rebuda que té en els mercats turístics.

SENSE ACCIDENTS DES DEL JULIOL / Torrentallé va explicar que la casa de colònies se sumarà a les altres atraccions de les que disposa Naturlàndia, com el Tobotronc. Precisament, el cònsol menor va recordar en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA que des del passat juliol no s'ha produït cap més accident i va apuntar que sembla que en algun sector «hi hagi algun interès ocult» perquè els accidents surtin per tot arreu.

Torrentallé es va preguntar per què a Mark Mackay, el pare d'una de les nenes accidentades a l'atracció laurediana, se li fa tant cas en mitjans de comunicació estrangers. De tota manera, va voler deixar clar que s'han pres totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels usuaris del Tobotronc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT