PUBLICITAT

Jugadors i tècnic han de fer una recol·lecta per anar al Govern

  • El secretari d'Estat els rep i els trasllada suport, però els hi demana paciència
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Sánchez i els jugadors de l'equip de futbol sala, dirigint-se al Govern per reunir-se amb Cerqueda, ahir Foto: TONY LARA

La reunió entre la plantilla de l'FC Andorra i el Govern estava prevista per avui, però ahir al matí l'entrenador Carlos Sánchez va rebre una trucada del secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, per veure si es podia avançar donada l'urgència del cas. Plantilla i tècnic van decidir pujar des de Sant Julià de Lòria, on tenen la residència, a l'edifici del Govern, però van haver de fer una recol·lecta «entre tots nosaltres» per poder omplir «uns litres de dipòsit al cotxe», segons Sánchez. La reunió es va celebrar a les 18.00h de la tarda, primer amb el capità Aitor Rubio i l'entrenador amb Cerqueda, i després amb tota la plantilla, gairebé a les 19.00h.

«No sóc d'Andorra i no sé de quin partit són o no són, però penso que és un detall molt important el que han fet», va dir ahir Sánchez, tot i assumir que la resposta del Govern no passava de les bones paraules i de demanar-los «paciència» perquè l'auditoria s'està fent «el més ràpid possible». Una vegada es pugui anar aclarint tot, «buscaran una solució», va dir. A tècnic i jugadors se'ls hi deuen 25.800 euros.

«La situació és cada vegada més tensa, portem dues setmanes sense diners i no sabem què serà de nosaltres», va manifestar el tècnic ahir després de la reunió amb Cerqueda que també va comptar amb uns moments amb la presència del cap del Govern, Toni Martí, que es va interessar per ells. Sánchez va parlar d'«amargura» per no tenir un «punyeter euro», i va afirmar que aquests dies ha contactat amb el club, però no ha servit de res.

NI PER FER-SE UN GOT DE LLET AL MATÍ / Sánchez va tornar a denunciar ahir la situació que viuen els membres de l'equip de futbol sala, incloent-hi ell mateix. Tots viuen a un mateix edifici de Sant Julià, els jugadors alguns comparteixen pis amb altres, de dos en dos, i els habitatges estan «bé», segons confirma el tècnic, «però amb les neveres buides». «Gràcies a Jesús –bar Estela– podem tenir dos menjars al dia, però al matí no tenim ni per comprar-nos un míser break de llet per esmorzar». Segons Sánchez, els jugadors «no surten de casa i l'únic que poden fer és passejar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT