PUBLICITAT

El Campus Enric Masip tornarà al juliol a Escaldes

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Masip, al seu Campus 2012 Foto: TONY LARA

El Campus Enric Masip tornarà a tenir el seu centre d'operacions a Escaldes-Engordany en la 15a edició de l'estada que organitza el llorejat ex jugador d'aquell Barça que ho va guanyar tot durant la dècada dels anys noranta.

La data escollida per a aquest estiu és del 4 al 14 de juliol al pavelló del Prat Gran i va dirigit a joves d'entre 8 i 17 anys que podran aprendre coneixements a nivell tècnic, tàctic, d'alimentació i també d'educació: «És un campus de valors. De respecte a l'àrbitre, als companys i als adversaris», va dir un Masip que un any més tindrà com a ajudant el seu ex company d'equip al Barça Andrei Xèpkin.

150 NENS / Aquest any el director de l'estada assegura que a nivell participatiu es mourà per les xifres dels darrers anys: «Uns 150 nens» i que any rere any va assentant-se com una alternativa de prestigi durant l'estiu per als joves amants de l'handbol, d'aquí que segons va dir el propi Masip «acostumen a repetir quan s'apunten una vegada» i que després d'anys de feina «hi ha alguns dels que han vingut i que ara estan jugant a la Lliga Asobal».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT