PUBLICITAT

El Campus Carles Riba es manté

  • L'estada de l'ex tècnic de l'Andorra sobreviu a la crisi i espera superar els 150 inscrits
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Victor Acosta i Jordi Illa, amb alguns nens del Campus Riba 2012 Foto: TONY LARA

El Campus Carles Riba viurà aquest estiu la sisena edició malgrat que s'ha quedat sense un patrocinador de pes com és Crèdit Andorrà. Sigui com sigui l'ex entrenador del FC Andorra ha pogut fer que l'estada que ell dirigeix sobrevisqui, malgrat no tenir tants recursos, amb les mateixes garanties de sempre.

De fet, a nivell d'inscripcions, Riba preveu què no hi haurà cap descens en la xifra, que cada any es mou entre els 150 i els 200 nens. «De moment tenim uns 125 apuntats i queden dos mesos. El ritme és el de cada any i esperem tenir uns 75 nens en cada un dels dos torns», va explicar. L'estada es farà del 30 de juny al 6 de juliol i del 7 al 13 del mateix mes.

L'estada està adreçada a nens i nenes de les categories prebenjamina a cadet i en ella es faran dues hores d'entrenament matinal i dues de tarda cada dia, a més de diverses activitats d'esbarjo i classes específiques per a porters. «Només falten més nenes, que també són benvingudes», lamenta Riba. Les inscripcions es poden fer principalment a través del web i com a atractius hi poden anar gent de renom com Sepe, Santi Gea, Xavier Passarius o Javi Rodríguez.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT