PUBLICITAT

Tot el futbol andorrà en només un 'clic'

  • La nova web de la FAF permet saber els resultats al moment i té la història tricolor actualitzada
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha aconseguit per fi un web que permeti conèixer en només un clic tot allò referent al futbol andorrà. Ja hi ha, per fi, una eina a través de la qual es podrà veure qualsevol tipus d'informació relacionada amb l'esport rei i qualsevol de les seves disciplines, a banda de les típiques informacions de la institució, normatives, serveis i demés. L'adreça és la mateixa: www.faf.ad. El servei, ni molt menys.

Per exemple, es pot saber el campió de Lliga o de Copa des de l'any 1994 que van començar aquestes competicions. També es podran conèixer els resultats amb la fitxa inclosa al moment una vegada ha acabat el partit o fins i tot en el descans, es podran consultar sancions, estadístiques dels equips. Hi ha una pestanya per a les seleccions –de la sub-17 a l'absoluta–, una de futbol, futbol sala i futbol femení.

També s'ha creat una altra per als entrenadors dividida en escola –formació–, el recent creat comitè d'entrenadors i una borsa de treball amb anuncis ofertes i demandes que permetran afavorir l'intercanvi i la inserció laboral a tècnics esportius del país.

Hi ha també una pestanya d'àrbitres desgloçada en comitè i formació, galeria de fotos, vídeos dels partits amb un històric a través del canal FAF TV i a dalt de tot un link que adreça a cadascun dels 27 clubs que regeix la FAF.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT