PUBLICITAT

MoraBanc obre una oficina al centre financer de Dubai

  • És el primer grup financer andorrà present a l'Orient Mitjà
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

MoraBanc ha obert una oficina de representació al centre financer de Dubai, després de rebre l'autorització de la Dubai Financial Services Authority (DFSA). L'oficina va ser inaugurada recentment en un acte que va comptar amb la presència del president del grup, Francesc Mora, membres del consell d'administració i representants de la societat local.

La nova oficina de MoraBanc es troba a la torre I de l'Al Fattan Currency House del Dubai Internacional Financial Center, el principal centre de negoci de la ciutat. Amb l'obertura d'aquesta oficina, MoraBanc es converteix en el primer grup financer andorrà que obre mercat a l'Orient Mitjà. Tot i que l'activitat a Andorra segueix sent la seva prioritat, el banc treballa amb una estratègia d'expansió internacional controlada, en places seleccionades que presentin unes destacades expectatives de creixement i un atractiu potencial de negoci, segons explica l'entitat mitjançant un comunicat. «Dubai és avui una ciutat cosmopolita, que ha anat creixent fins a esdevenir un centre de negocis i cultural de primer nivell a l'Orient Mitjà i la regió del Golf Pèrsic. Actualment representa una de les zones amb major activitat econòmica del món i un enclavament estratègic amb grans possibilitats de negoci», relata el comunicat.

Emmanuel Carpentier és el CEO de MoraBanc Middle East, una línia de negoci que depèn de l'àrea internacional de MoraBanc Private Banking. Carpentier té més de 35 anys d'experiència en el món financer internacional, dels quals onze a Dubai. Anteriorment, ha estat en països com Hong Kong, Japó, Turquia o Sri Lanka pel banc Indosuez.

Aquesta oficina de representació a Dubai s'afegeix a les gestores de patrimonis que l'entitat té a Zuric, Miami, a l'assessoria financera a l'Uruguai i al broker dealer a Miami.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT