PUBLICITAT

Cooperació empresarial amb les Cambres de Lleida i Girona

EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La directora de la Cambra de Comerç i Indústria d'Andorra, Pilar Escaler, va participar ahir a una reunió celebrada a Lleida, en què també hi van assistir representants de la Cambra lleidatana i de la de Girona.

Amb aquesta trobada, que es vol fer itinerant en successives convocatòries, les cambres volen posar la primera pedra d'un projecte centrat en la promoció empresarial en el marc del programa de promoció i cooperació transfronterera INTERREG. La iniciativa permetrà la col·laboració interna entre empreses, universitats i centres tecnològics dels tres territoris, així com també de Perpinyà.

En el decurs d'aquesta primera reunió es van definir i planificar les diferents accions que es duran a terme per bastir el projecte tenint en compte les necessitats empresarials reflectides en l'Estudi de relacions econòmiques transfrontereres, en el qual s'han enquestat un total de 320 empreses de Lleida, Girona i Andorra dels sectors serveis, comerç i indústria.

D'aquest estudi de necessitats que es va analitzar en la trobada d'ahir es desprèn la necessitat de posar en marxa, entre d'altres, accions formatives i d'informació en l'espai transfronterer; plans de comercialització; accions de sensibilització sobre l'oportunitat que representen aquests territoris –tals com missions comercials, jornades, etc.–; accions d'assessorament per a les empreses per part de les Cambres en tant que institucions referents en aquest espai transfronterer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT