PUBLICITAT

Augmenta la participació a la Fira de la Diversitat

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Dia Mundial de la Diversitat Cultural se celebrarà per tercer any consecutiu amb una fira a Andorra la Vella que tindrà lloc el dissabte 25 de maig a la plaça Guillemó. A més, però, es faran un seguit d'activitats a partir de diumenge en què participen les diferents associacions.

En aquesta tercera edició s'ha incrementat la participació, amb un total de 27 entitats, i a més s'han potenciat les activitats conjuntes entre les diferents organitzacions, de manera que es relacionin i s'uneixin diverses cultures, tal com va indicar ahir la consellera de Cultura, Meritxell Rabadà.

Aquest any la fira es trasllada a la plaça Guillemó, enlloc de la carpa del parc Central, perquè segons va indicar Rabadà així es pot aconseguir integrar més gent, ja que a la carpa calia que hi anessin especialment i d'aquesta manera les activitats estaran a l'aire lliure. Igual que els darrers anys la fira serà un dia però les activitats s'allargaran durant la setmana anterior, i en aquesta ocasió del 19 al 25 de maig, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT