PUBLICITAT

El Govern no es pronuncia sobre la manca de cotitzacions

  • Silenci de l'Executiu respecte a l'impagament a la CASS de l'Andorra i els clubs de futbol de la Lliga
R. M. S. / I.M. .
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cap de Govern i el secretari d'Estat, en una imatge d'arxiu durant un acte conjunt Foto: TONY LARA

Que l'FC Andorra no hagi cotitzat a la CASS per les nòmines que ha pagat als seus treballadors durant els últims anys, i que els clubs de futbol de la Primera Divisió amb més poder adquisitiu tampoc no ho facin tot i mantenir un mercat de fitxatges i moure diners, no sembla important per al Govern d'Antoni Martí. L'Executiu va declinar ahir fer valoracions sobre aquestes notícies, publicades per EL PERIÒDIC.

Segons les fonts consultades per aquest rotatiu, la tàctica que havien de seguir ahir els dirigents polítics i esportius era no fer cap declaració en aquest sentit. Així doncs, qui sí va parlar va ser el director tècnic de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), David Rodrigo, durant una roda de premsa oberta a la tarda. Respecte a la situació de l'FC Andorra, Rodrigo va manifestar la preocupació de la federació, tot i no ser el conjunt tricolor un «afiliat» a la FAF. La vinculació entre la Federació i l'Andorra es troba en els equips de la base i en l'entrenador, Justo Ruiz, que és a més seleccionador sub-21. En tot cas, sobre l'Andorra, Rodrigo va recalcar l'interès perquè se solucioni tot.

Respecte a la problemàtica amb els equips de Primera Divisió de la Lliga Nacional, especialment aquells més poderosos que sí tenen uns ingressos forts pel fet d'haver anat a competicions europees, i que no paguen les cotitzacions pertinents a la CASS pels diners que reben els seus jugadors, Rodrigo va reiterar el manifestat el dia anterior també en aquest rotatiu. Això és, que la FAF fa cursos per a directius per saber gestionar millor una entitat esportiva: «Nosaltres els donem eines perquè tot estigui el més regularitzat possible».

PENDENTS DELS INTERNACIONALS / Rodrigo va ser preguntat també per les possibles conseqüències que podria tenir una desaparició del club FC Andorra, o una desarticulació de la plantilla, mirant com afectaria a la selecció nacional de futbol: «A veure com se soluciona tot, però ara mateix cal ser prudents. Cal esperar a com es desenvolupen els esdeveniments». En tot cas, durant els últims dies, i tot i els esdeveniments que afecten greument l'FC Andorra, el primer equip ha estat entrenant a Aixovall amb normalitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT