PUBLICITAT

El River estudia que Xavi Galera viatgi a Càceres

  • El base seria segon amb Schreiner en confirmar-se que Pérez es pot perdre la temporada
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Galera és una peça important en el sènior B i Peñarroya confia en ell Foto: O. M.

La lesió de Dani Pérez és greu i el club va decidir ahir que el base català, bàsic en l'esquema de Joan Peñarroya, no viatjarà a Càceres. Amb el panorama que té el tècnic per al tercer partit de la sèrie de divendres, amb Anton Maresch també tocat, i molt, amb una capsulitis i un lligament tocat de l'espatlla, el club es va reunir ahir per concretar una solució. «Estem valorant la possibilitat de portar Xavi Galera a Càceres», va confirmar ahir el tècnic.

«Galera té nivell», va afirmar Peñarroya, i és «la millor opció que tenim perquè tenim mancances en la posició de base». El River a vegades ha utilitzat fins i tot jugadors com Pablo Sánchez per fer funcions de direcció, però apostar per aquesta opció per al partit a Càceres, i encara més si hi hagués un quart enfrontament a la ciutat extremenya, és molt arriscat. Així doncs, com que les opcions de Peñarroya en la direcció passen per Thomas Schreiner i, puntualment, Anton Maresch per culpa del seu estat físic –l'austríac està de repòs aquest dies–, Galera gairebé segur viatjarà.

ADÉU A DANI PÉREZ / Les proves que ahir s'havia de fer Dani Pérez per confirmar les del dia anterior van detectar un trencament a l'adductor dret que l'obliguen a aturar-se durant un període de temps, de moment, indefinit. El club confia en què almenys pel fet de no viatjar a Càceres i durant aquest temps pugui tenir una evolució positiva, però tampoc no es descarta en cap cas que es perdi la temporada. «No m'atreveixo a dir que se li ha acabat la temporada, però és una possibilitat», va manifestar ahir Peñarroya.

«DE RES SERVEIX LAMENTAR-NOS» / El tècnic del River era ahir assumint encara la notícia de la baixa indefinida del seu jugador-director, però mirava cap al futur amb el discurs que va traslladar a la plantilla abans de l'entrenament d'ahir: «De res serveix lamentar-nos, tot i ser una situació desgraciada. Ara això és el que hi ha, i el que haurem de fer és, en compte de fer un pas endavant a Càceres, fer-ne dos». El River viatja demà a Càceres a les 12.00h, després de la sessió matinal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT