PUBLICITAT

L'Europeu de Canazei serà el gran objectiu del curs

  • La selecció de Font somia amb pujar-hi al podi
I.M
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) va presentar ahir l'estructura esportiva de la branca de curses de muntanya, en la qual es destaca com a gran objectiu els Campionats d'Europa que es disputaran a Canazei (Itàlia) del 19 al 21 de juliol.

Segons va definir el seleccionador nacional, Carles Font, «tenim un equip petit, però molt bo». Estarà format per Joan Valls Òscar i Marc Casal, i Ferran i Xavi Teixidó; el mateix equip respecte de l'any passat tret de Lluís Sanvicente.

Per darrere d'aquest equip «petit però bo» hi ha molt bones notícies, ja que la FAM va presentar també el grup del Centre de Tecnificació de muntanyisme, format per nou promeses.

A banda de l'Europeu, a nivell de competició la FAM focalitzarà els seus esforços en la Copa d'Andorra, que comptarà amb sis cites; la Sky Race Series, amb cinc; la Vertical Kilometer Series, amb cinc més de les quals una, la de Mont Elbrus, que ja es va disputar amb Ferran Teixidó en el quart lloc, i una altra, la Cara Amón de Barruera (Espanya), que es farà el pròxim cap de setmana i a la qual anirà tot el primer l'equip i cinc joves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT