L'Andorra infantil guanya el bronze a l'Espanyol

• Gran paper del primer equip andorrà que juga el Campionat del país veí
A CORUNYA

Gerard Miquel rep el trofeu de l'Andorra HC com a tercer classificat Foto: HC COMPAÑIA DE MARIA

L'Andorra Hoquei Club infantil va aconseguir a finals d'abril ser el primer equips andorrà que es classifica per a uns Campionats d'Espanya, gràcies a proclamar-se subcampió de Catalunya per darrere del temible Barça.

El Palacio de los Deportes de Riazor, allà on la fa quinze dies va jugar el River el tercer i el quart partit de la sèrie de quarts contra el Leyma Natura Corunya va ser, va acollir el cap de setmana passat el torneig que va aplegar als vuit millors equips del país veí.

L'Andorra, dirigida per Roger Corral, va debutar amb una derrota per 2-7 contra l'equip amfitrió, el Compañía de María però després es va imposar a l'Aluche madrileny per 3-5 i al Loyola Indautxu basc per 7-2.

Gràcies als dos triomfs, el conjunt tricolor va poder classificar-se com a segon del grup A per a les semifinals, on de nou es van haver d'enfrontar al Barça, primer a l'altre grup. Després d'un partit tan o més emocionant que el de la final del Català (2-0). Aquesta vegada els de Corral es van avançar 0-2 en els primers deu minuts però els blaugrana van empatar abans del descans i en la segona part, a falta de dos minuts per al final, va fer el 3-2 que deixava l'Andorra sense opcions de ser campió. Ja en el duel pel tercer i quart lloc es va veure les cares contra l'altre equip també d'A Corunya, el Club Dominicos, contra el qual va vèncer per un clar 2-7 per fer-se amb una medalla de bronze.

Gerard Miquel va ser el màxim golejador de l'equip tricolor amb 10 gols, seguit per Arnau Dilme amb 6, Marc Pallarès amb 3, i Oriol i Adrià Antequera amb 2. Carlos de Sousa, Anton Borrel, Marc Rodríguez i Rui Manuel Veigas no van marcar, però van ser igual d'importants per aconseguir un resultat que trigarà molt a superar-se.