PUBLICITAT

La Unió Esportiva s'acosta a la final en vèncer 3-0 el Pidasa

  • En l'altre partit, Sant Julià i Lusitans empaten a zero i ho deixen tot per la tornada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: SILVIA CASALS/FAF

Dels quatre semifinalistes que ahir disputaven els partits d'anada d'aquesta ronda de la Copa Constitució, només la Unió Esportiva Santa Coloma va donar un clar pas endavant per ser a la final de l'Estadi Comunal del dia 26 de maig. En el derbi colomenc, l'UE va derrotar 3-0 el Pidasa, amb els tres gols en la segona meitat, dos de penal, i el tercer en el 91. Per altra part, Sant Julià i Lusitans van empatar a zero en un duel arbitrat per tres col·legiat de la Federació de Malta. Els duels de tornada, diumenge vinent a Aixovall.

En el duel colomenc, Jordi Rubio de penal en el 62, després d'una falta sobre Víctor Bernat, va avançar la Unió Esportiva, i va ser el mateix Bernat qui va fer el 2-0, també de pena màxima –mans d`Àlex Barreiro–. Ja en el 85, Bernat de jugada en el descompte, aprofitant una contra perquè el Pidasa estava buscant el miracle, va sumar el 3-0.

En el segon partit, 0-0 entre Sant Julià i Lusitans, la millor ocasió va arribar a deu minuts del final, quan va enviar la pilota al pal llarg.

Per altra part, la FAF va lliurar el premi al porter menys golejat de la Lliga nacional a Eloi Casal, del Pidasa, amb 16 gols encaixats en tota la temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT