PUBLICITAT

Els resultats de MoraBanc reforcen la solidesa de l'entitat

  • Els beneficis del grup van ser de 45,2 milions d'euros en la tendència del 2011
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El president de MoraBanc, Francesc Mora, durant la celebració d'una conferència al Centre de Congressos Foto: tony lara

MoraBanc va tancar el 2012 amb un increment del 4,6% pel que fa als recursos gestionats per l'entitat i uns beneficis de 45,2 milions d'euros, una xifra similar a la del 2011, tal com van indicar a través d'un comunicat. D'altra banda, durant el 2012 la ràtio de solvència de MoraBanc va créixer en 2,3 punts, arribant a un 32%. Des de l'entitat es van mostrar satisfets amb uns resultats que consideren que «reforcen la solidesa del banc». Els resultats fets públics ahir divendres posen en relleu que els recursos gestionats per MoraBanc van augmentar en el darrer exercici creixent un 4,6% i situant-se en 6.374 milions d'euros. El benefici del grup va ser de 45,2 milions d'euros seguint la tendència del 2011. En el darrer exercici, el banc va destinar 1.135 milions d'euros a inversió creditícia amb un increment global d'un 3% per donar suport tant a projectes personals com professionals. D'altra banda, des de MoraBanc assenyalen que durant el 2012 el nombre d'empleats del grup es va incrementar en un 4,5%.

Pel que fa a la presència internacional, MoraBanc apunta que la situació financera de l'entitat permet encarar els seus reptes de diversificació i d'internacionalització, seguint amb el model de Mora Wealth Management, gestores de patrimonis del grup MoraBanc, presents a Suïssa i als Estats Units d'Amèrica. Aquestes gestores de patrimonis van obtenir un creixement de l'activitat d'un 40% el 2012.

SOLIDARITAT /En l'àmbit de la solidaritat, el projecte de Targeta Solidària Va recaptar un import de 105.039 euros durant el 2012, el que suposa un increment de prop d'un 73% i els clients que hi participen van créixer un 26% respecte al 2011 arribant als 5.300 en total. A més, durant aquest any es van incorporar al projecte dos organitzacions més, Infants del Món i La Gavernera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT