PUBLICITAT

Un centenar d'estudiants s'examinaran a la POB

  • Els tests tindran lloc durant les dues properes setmanes a Aixovall
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un estudiant inicia un dels exàmens de la POB l'any passat Foto: ANA

La Prova Oficial de Batxillerat es passarà les dues properes setmanes. Més concretament, el Ministeri d'Educació i Joventut va informar ahir que els exàmens de la POB es faran els dies 15, 16, 17, 21 i 22 de maig al Centre de Formació Professional d'Aixovall. En aquesta ocasió s'hi presenten un total de 105 estudiants, dels quals 101 són escolars i els 4 restants candidats lliures. Els resultats es publicaran el dijous 30 de maig a les 16 hores al tauler d'anuncis del Ministeri d'Educació i Joventut i a la pàgina web www.aiae.ad.

Dels 101 estudiants escolars que s'hi presenten, 24 ho fan en la modalitat de batxillerat artístic i de la comunicació, 23 en la d'econòmic i social, 42 en la de científic i tecnològic, i 12 en la d'humanístic i lingüístic. Pel que fa als candidats lliures, 3 ho fan pel batxillerat científic i tecnològic i 1 per l'humanístic i lingüístic. Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens, ho fan de manera esglaonada, ja que tenen un termini de cinc anys per obtenir el títol de batxiller.

PRIMERA POBP / D'altra banda, aquest curs tindran lloc els exàmens de la primera Proba Oficial de Batxillerat Professional, que ha de permetre als estudiants d'aquestes opcions equiparar-se amb els del batxillerat. Aquests exàmens tindran lloc a partir del proper cinc de juny, i el Ministeri d'Educació preveu que optin per fer aquesta prova al voltant d'una vintena de candidats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT