PUBLICITAT

300 joves gaudeixen de la Diada Universitària

  • Jornada de portes obertes adreçada als alumnes de primer de batxillerat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alumnes de primer de batxillerat gaudint d'una arrossada a la UA, ahir Foto: TONY LARA

Més de 300 joves de primer de batxillerat (i l'equivalent als tres sistemes educatius del Principat) es van donar cita ahir dijous davant la Universitat d'Andorra a Sant Julià de Lòria per celebrar la Diada Universitària. L'esdeveniment, que serveix d'orientació als alumnes alhora que agermana estudiants i acadèmics dels instituts i la Universitat va tenir una molt bona afluència, tot i la pluja que va caure sobre Sant Julià.

De fet, el tradicional dinar de germanor, que s'havia de servir a la plaça de la Germandat es va traslladar aquest any a les dependències del Centre cultural i de congressos lauredià del Comú de Sant Julià. Autoritats de la parròquia, com la cònsol major, Montserrat Gil, i de la universitat, com el rector Daniel Bastida, van poder gaudir de l'arrossada sota un envelat col·locat per a l'ocasió a la plaça. Es tracta de la novena edició d'aquesta festa universitària organitzada per la Universitat d'Andorra i el Comú de Sant Julià.

Després del dinar els futurs universitaris van poder assistir a diferents presentacions dels estudis que ofereix la universitat. Els alumnes van conèixer les diferents carreres de la mà de professors i alumnes actuals del centre. Entre d'altres es van fer conferències sobre els diferents camins formatius i tallers pràctics, com els d'infermeria o informàtica. La jornada de portes obertes els va permetre també visitar les instal·lacions del campus lauredià. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT