PUBLICITAT

La Massana, Arinsal i Sant Julià, amb la 6a Copa TT

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels participants al 2012 Foto: TONY LARA

La 6a edició de la Copa TT, organitzada per l'Automòbil Club d'Andorra, començarà el pròxim 12 de juliol i comptarà aquest any novament amb les zones de la Massana, Arinsal i Sant Julià. Seràn tres jornades amb estructures i dificultats molt diferents, amb l'objectiu de posar a prova l'habilitat i la resistència dels equips participants per superar les zones.

Els comuns de Sant Julià de Loria i la Massana han tornat a apostar per aquesta competició, i això ha estat determinant a l'hora de posar dates i escenari a la Copa TT Xtrem de la present temporada. El 12 de juliol començarà la competició amb la cita de la Massana. Aquest dia s'intentarà apropar als vehicles fins al mateix centre de la localitat, mentre que l'endemà l'activitat dels participants se centrarà a l'Abocador de Beixalís.

La prova d'Arinsal, segona al calendari, serà el 24 d'agost. Se celebrarà segons el seu format clàssic durant les festes del poble. Per últim, la darrera prova, l'Xtrem Challenger de Sant Julià, serà més internacional que mai. Albert Cabanes, pare de la competició, aposta pel creixement: «Ens agradaria implantar coses que veiem en les nostres experiències lluny d'Andorra, algunes les podem aplicar i d'altres és més difícil». Ja han formalitzat la inscripció 28 equips, tres dels quals són anglesos. El reglament no varia respecte a altres edicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT