PUBLICITAT

Descens de bicis incontrolats a vials de la xarxa de camins

EL PERIÒDIC
SORT

Periodic
Els Agents Rurals intensificaran la vigilància als camins on es practica el descens de bicicletes Foto: ACN / MARTA LLUVICH

El Parc Natural de l'Alt Pirineu ha rebut les darreres setmanes diferents denuncies relacionades amb la pràctica de descens de bicicletes de forma incontrolada per vials de la xarxa de camins del Parc. Agustí López, president del Parc Natural, ha dit que aquesta pràctica no té res a veure amb les bicicletes de muntanya i ha afegit que es tracta de descens «salvatges» per camins històrics. López ha explicat que aquestes bicicletes posen en perill la seguretat de les persones que caminen per aquests camins i erosionen i malmeten el terreny. Els Agents Rurals intensificaran la vigilància en aquests punts i de ser necessari multaran als ciclistes. El Parc treballarà en ordenar aquesta pràctica.

Alguns dels camins en els que s'ha detectat aquesta pràctica són: Tornafort -Saverneda, Estac-Baro, Envonuy-Sort i Malmercat-Saverneda. Als vials que s'ha detectat aquesta pràctica s'ha trobat el terreny erosionat, en alguns casos l'obertura de vials nous i la construcció de salts. López ha insistit que la seguretat de les persones que caminen per aquests vials queda en perill, informa l'ACN.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT