PUBLICITAT

El River torna a l'activitat pensant en el Càceres

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La plantilla, ahir a les intal·lacions de Caldea Foto: EL PERIÒDIC

Després de vèncer dimecres el Leyma Corunya en el cinquè partit d'uns eterns quarts de final, la plantilla del BC River Andorra va utilitzar el dia d'ahir per recuperació física i també mental. Així, els jugadors van ser a Caldea, però avui ja tornen a entrenar en el doble horari habitual, pensant en el pròxim partit, demà a les 21.00h al Poliesportiu, contra el Càceres Baloncesto.

Les semifinals dels play-off d'ascens s'iniciaran contra el que Joan Peñarroya considera «l'equip més físic» de la lliga. El segon partit serà també al Poliesportiu, diumenge 12 a les 18.00h, i després la sèrie ja marxarà a Càceres per tenir un hipotètic cinquè duel de nou al Principat.

RIVAL AMB HISTÒRIA / Càceres té un passat molt vinculat al BC Andorra, ja que va ser el club d'aquesta ciutat –entitat després refundada– contra la que els andorrans es van jugar l'ascens a l'ACB aquell 1992. Aquella sèrie final va ser d'infart, i tothom la recorda al Principat, i a Càceres. Finalment el triomf va ser andorrà, però també és cert que el BCA hi va ser a la màxima categoria durant quatre temporades, i el Càceres es va mantenir durant 11 campanyes. Després van arribar els seus problemes, la seva refundació com a Càceres Ciudad de Baloncesto, i el camí actual.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT