PUBLICITAT

Sant Julià expulsa un juvenil pels incidents de dissabte

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Un jugador del CE Sant Julià juvenil, iniciador d'una baralla en el partit del passat dissabte contra el CCR Castelldefels, ha estat expulsat del club i, a més, denunciat formalment per part del Comú lauredià, que també iniciarà accions legals contra els implicats en els fets, ocorreguts a més en el Centre Esportiu, de propietat pública.

El Comú ha pres aquesta decisió a instàncies del mateix club, en considerar inacceptables els fets ocorreguts durant el matx entre el CE Sant Julià i el CCR Castelldefels, de la lliga juvenil. Així mateix, el club lauredià ha enviat una carta de disculpes a l'entitat barcelonina, i s'ha posat en contacte amb la Federació Catalana de Futbol per informar de les accions que s'han dut a terme.

Segons afirma el Comú de Sant Julià en un comunicat, «des de l'any 1995, el Club Esportiu Sant Julià té com a objectius fomentar la pràctica esportiva en equips de base i potenciar valors com la convivència, el respecte i el civisme, entre altres», per la qual cosa consideren del tot inacceptables fets com aquests.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT