PUBLICITAT

Marín i Gutiérrez treballen per recuperar-se de les seves lesions

  • L'ECOA cedeix al Comú d'Ordino el premi del Mèrit Esportiu atorgat al 2013 pels seus resultats
R. M. S.
ORDINO

Periodic
Espot, Gutiérrez, Codina i Marín, ahir amb el Trofeu al Mèrit Esportiu Foto: EL PERIÒDIC

Els dos millors esportistes de neu del Principat estan tocats, i tot i que ja fa setmanes que lluiten per recuperar-se de les seves lesions, ara entren en la recta final abans no comenci de debò la pretemporada. El surfista de neu, Lluís Marín, i l'esquiadora d'alpí, Mireia Gutiérrez, van explicar ahir a la seu de l'Esquí Club Ordino-Arcalís com evolucionen, just el dia en què l'ECOA cedia el trofeu al Mèrit Esportiu 2013 al Comú ordinenc.

«Vaig millorant», va dir Gutiérrez sobre la seva lesió a les vèrtebres. L'andorrana, que segueix portant cotilla, assegura que quan se la treu «em fa una mica de mal», i ara espera una decisió per saber si passa per quiròfan o no. Ella voldria evitar-ho, però la decisió es prendrà abans no comenci l'activitat amb l'equip de França, prevista per al pròxim 3 de juny. Mimi va explicar que el seu problema és per un pinçament de discos, que llavors de quan en quan li fa agafar rampa en una cama. Una de les possibles solucions passaria per cremar el nervi que es pessiga, per evitar aquestes rampes.

Pel que fa a Lluís Marín, ha començat a entrenar des del passat dilluns, i afirma estar totalment recuperat del cop de cap que va rebre als Mundials d'Stoneham i que li van condicionar la resta de la temporada. Així mateix, va assegurar ahir estar «més o menys» recuperat de l'espatlla, mentre que de l'esquena –lumbàlgia– no troba una «solució permanent» que buscarà amb la visita a un metge de Barcelona. El problema és que ara Marín oblida la lesió a base d'infiltracions, «però això no és sa» i prefereix buscar una solució contundent per estar al cent per cent la pròxima campanya.

Els dos esportistes van estar presents ahir a la seu del seu club, l'ECOA, que ha rebut aquest any el Trofeu al Mèrit Esportiu –premi que s'entrega des del 1993– pels resultats obtinguts fonamentalment en els Nacionals. El trofeu va ser cedit al Comú d'Ordino en un acte que va comptar amb la presència del Cònsol major, Ventura Espot.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT