PUBLICITAT

«Jugar com un equip és la nostra força»

  • Peñarroya i Herrera es feliciten mútuament per la feina feta
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya celebra una cistella Foto: TONY LARA

Al final del partit, una petita conversa a l'oïda entre Joan Peñarroya i Antonio Herrera passava pàgina sobre les polèmiques declaracions dels dos entrenadors aquesta setmana. «Els he felicitat pel passi i per l'excel·lent feina que està fent», va dir Herrera respecte a la conversa amb el tècnic manresà. «Per a les dues aficions, hem regalat una sèrie extraordinària», hi va afegir. «Això és un play-off», va assegurar just després Peñarroya, «hi ha tensió, però quan acaba el partit s'ha de felicitar el rival».

Pel que fa al partit, els dos tècnics van destacar el paper dels rebots, amb un River que en va agafar 42, 17 dels quals ofensius, «la qual cosa et dóna l'opció de sumar 30 punts més», segons va dir Herrera, decebut amb els 16 rebots que va agafar el seu equip en defensa, amb un total de 26. Per la seva part, en l'aspecte rebotejador, Peñarroya va ser clar: «En el primer partit ells ho van fer molt bé. No recordo quan hem fet 17 rebots ofensius, i avui –per ahir– hem fet un joc interior molt bo».

Però el tècnic manresà estava especialment satisfet per l'afició i el joc del seu bloc: «Juguem com un equip, i aquesta és la nostra força». Amb tot, va indicar que el River va patir d'inici amb una «defensa tova», i després del descans «quan canvien de zona a individual i no estem acostumats». «Això ens ha frenat», hi va afegir.

Peñarrota va apel·lar, per últim, a l'esperit dels seus jugadors després d'una sèrie a cinc partits, i unes semifinals contra el Càceres, «l'equip més físic de la lliga»: «Com que el cap està bé, hem de seguir amb confiança amb nosaltres».

Avui, l'equip tindrà una sessió de rehabilitació a Caldea, i dijous ja es prepara el matx de divendres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT