PUBLICITAT

Perilla l'acolliment de nens del poble Sahrauí

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Associació d'Amics Solidaris amb el Pobre Sahrauí ha fet una crida a les institucions i entitats del país perquè col·laborin amb el projecte Vacances en pau i ajudin a finançar els vols de la quinzena de nens que vénen a passar l'estiu al Principat. Les retallades pressupostàries i el canvi en les condicions de la companyia aèria que gestiona el trasllat fan que la iniciativa es trobi «en perill», com va indicar ahir la vicepresidenta de l'Adsaps, Carolina Lizarte.

Amb les activitats realitzades fins la data i les aportacions obtingudes han aconseguit recaptar 3.199 euros però encara manquen 6.550 euros per poder pagar els vols de tots els infants. Lizarte va demanar el suport de les administracions i ciutadans particulars per «salvar» el projecte i garantir-ne la continuïtat.

De no ser així el projecte podria desaparèixer ja que els nens que no vinguin al Principat serien derivats a una altra associació, probablement catalana, i les famílies que havien d'acollir infants seria difícil que recuperessin aquesta il·lusió. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT