PUBLICITAT

Puig promet als jugadors liquidar el curs al llarg d'aquesta setmana

  • El vestidor estarà al dia en pagaments, però dolgut per «l'errada» del gerent
i. moure
andorra la vella

Periodic
Els jugadors, sortint amb cara de preocupació ahir de la reunió amb el gerent, Emili Puig, a la seu del club. Foto: ÀLEX LARA

Ahir, 96 hores després de què la Liga Nacional de Futbol Sala fes un comunicat anunciant la renúncia del FC Andorra a pujar a Primera al·legant no tenir garanties econòmiques, els jugadors van sentir de primera mà la versió dels fets del gerent del club, Emili Puig, que és qui havia anat divendres a la reunió dels clubs implicats en el play-off d'ascens.

Va ser en una trobada concertada a la seu del club per escoltar els arguments de Puig i també perquè els aclarís què passarà a partir d'ara que s'ha acabat la temporada. Sobretot hi havia incertesa respecte als cobraments dels salaris. Alguns tenen contracte estipulat fins que acabi la temporada, és a dir, ahir mateix; d'altres tenen contracte fins el 30 de maig i la gran majoria fins el 30 de juny, com és el cas del darrer fitxatge del mercat d'hivern, Kel; i també d'altres tenien prima en cas de classificació per al play-off d'ascens, objectiu assolit malgrat que no s'ha acabat disputant. A més el club els ha d'abonar encara els sous corresponents a l'abril.

En tot cas, segons va afirmar ahir el capità, Aitor Rubio, «Puig ens ha dit que al llarg d'aquesta setmana liquidarà tot el que ens deuen». Aquesta frase la va pronunciar a la una de la tarda. El gerent els havia citat a la seu del club a les onze però els va dir que tornessin dues hores més tard perquè primer havia d'anar al banc.

Les cares dels jugadors quan van marxar eren tot poemes. «Després dels arguments, al vestidor continuem pensant que es podia haver fet alguna cosa més. No sé quan tornarem a tenir una oportunitat com aquesta de pujar a Primera. Els jugadors esperàvem qualsevol cosa menys el que ha passat», va lamentar-se el porter i capità, que també va recordar que després de cada curs «hi ha un mes o un mes i mig de temps» per organitzar la temporada següent.

Amb la plantilla i el cos tècnic ja de vacances, Aitor no va saber dir si hi haurà desbandada de jugadors. «El panorama fora no és millor. El que sí està clar és que per renovar voldrem transparència en els objectius. Si es pot pujar que ho diguin amb antelació i sinó, també».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT