PUBLICITAT

La plantilla del FC Andorra decideix deixar d'entrenar

  • La renúncia a l'ascens ?regala' als jugadors un dilluns ple de neguits i incertesa sobre el futur del club
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors del FC Andorra surten d'un dels vestidors del Poliesportiu vestits de carrer, després de la reunió amb Sánchez d'ahir a la tarda Foto: TONY LARA

Ahir, el primer dia laborable després de la notícia de divendres sobre la renúncia del FC Andorra a lluitar per l'ascens a Primera, es va viure una jornada plena de reunions que, tot i així, a última hora de la tarda encara no havien aclarit els dubtes del vestidor. Ningú no entén què està passant, perquè el club ha dit no al play-off, tot i que avui els hi aclarirà el gerent del club, Emili Puig, en una reunió concertada a la seu a les onze del matí.

Per començar el dia es van reunir el tècnic tricolor, Carlos Sánchez, el president, François Moliné i Puig. Tant el màxim mandatari com el gerent, que és també el portaveu de l'entitat, no van contestar a les trucades d'aquest rotatiu durant tot el dia per donar una resposta pública i oficial sobre el tema. Un evident símptoma de falta de transparència. Sí que va parlar Carlos Sánchez, qui va admetre: «Els he preguntat com hem arribat a aquesta situació però no m'han concretat res», es va lamentar. El que sí té clar és que un tema tan important com saber si l'equip pot lluitar a la pista per un ascens s'ha d'estudiar amb temps: «Sento decepció perquè és una cosa que no esperava ningú. Si no es pot pujar s'ha de dir amb antel·lació i no d'un dia per l'altre quan la temporada ja està acabada».

I per això, perquè la campanya està acabada, la plantilla ha decidit deixar d'entrenar. Ahir a les set de la tarda hi havia entrenament al Poliesportiu, però va acabar sent una reunió entre el tècnic i els jugadors en un vestidor per parlar de la situació i del que s'havia dit al matí, i també per decidir que ja no s'exercitaran més. «Si no tenim objectius i no juguem més no hi ha cap motiu per fer-ho», va aclarir Sánchez.

EL TÈCNIC, PREDISPOSAT A CONTINUAR / L'entrenador tricolor tampoc no té gaire clar el seu futur, però tot i mostrar-se «decepcionat» per tot el que ha passat aquests dies va admetre: «Aquí es treballa a gust i bé. S'han de canviar moltes coses però aquest any hem posat els fonaments d'un projecte que ha de continuar viu i no m'importaria renovar si el club vol, sempre i quan em garanteixin que podrem pujar a Primera si ens guanyem l'ascens al parquet».

Una altra veu de pes al vestidor com és la del porter i capità Aitor, també va confirmar que l'equip deixa d'entrenar per decisió pròpia amb un cert ambient a tristor i sobretot, desconfiança en la directiva. Avui els jugadors es poden trobar amb què el club ja no vol pagar més salaris però ell té clar que no comparteix aquesta mesura: «Esperem que ens paguin el mes de maig, no trobo cap raó perquè no ho faci. Nosaltres ens ho hem guanyat perquè ens hem classificat per al play-off, que havia de jugar-se aquest mes i no tenim culpa de què ens hagin tret un premi que ens hem guanyat a la pista a base de molta feina».

Del futur del vestidor i del seu en particular, Aitor no en té ni idea: «Ni tan sols sabem en quina divisió sortirem la pròxima temporada... Jo esperaré a veure que passa però és que no entenem res». Aquest matí, en teoria, el club els hauria d'aclarir tots els interrogants sobre una història que va néixer divendres amb un comunicat de la Liga Nacional de Futbol Sala que deia que, amb el campió Jumilla, pujaven a Primera els que havien de ser els rivals de l'Andorra en el play-off, el Jaén i el Benicarló, però la renúncia de Puig a que l'entitat tricolor pugés va deixar via lliure als seus rivals per acabar a Primera».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT