PUBLICITAT

Peñarroya: «Som agressius, però nobles, i nosaltres no plorem»

  • El tècnic respon a les declaracions de l'entorn del Leyma Corunya abans del partit decisiu (21.00h)
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El segon tècnic, Xavi Luque, treballant algunes accions d'atac amb el pivot Tomas Hampl Foto: TONY LARA

Joan Peñarroya es va mostrar ahir «emprenyat» amb les declaracions que arriben des de l'entorn del Leyma Corunya, que acusen el River Andorra d'agressiu i dur, i va respondre: «Som agressius i durs, sí, però nobles», afegint-hi: «Nosaltres no plorem». El tècnic assumeix que la tàctica dels gallecs és fer anar el partit en una «dinàmica d'increpar» on el seu equip «no ha d'entrar», i insistia: «Hem de ser un equip agressiu al màxim, dins d'un equip noble com el nostre». Tot, abans del cinquè i decisiu duel dels quarts de final, avui a les 21.00h al Poliesportiu.

«Estic cansat que quan guanyem se'ns respecta molt poc, i quan ens guanyen som el millor equip contra el que han jugat la resta d'equips», va manifestar el tècnic, que avui espera un rival «en zona 39 minuts dels 40». «Espero un partit molt dur, amb molts condicionants, i on no hem de caure en les coses que no ens interessen».

MARESCH, DUBTE SERIÓS / Anton Maresch va rebre diumenge un fort cop a l'espatlla del pivot Eduardo Sonseca, i el jugador austríac és, segons Peñarroya, «seriós dubte» per al matx d'aquest vespre.

BLANCH I PÉREZ, PURA PÓLVORA / Són Marc Blanch i Dani Pérez els tiradors per excel·lència del River. Ocupen el 4t i 5è lloc del rànquing global de tots els jugadors d'aquest play-off, amb 15,25 i 14,75 punts per partit, respectivament. El millor del Leyma en aquest aspecte és Asier Zengotitabengoa, amb 12,75. Cal recordar els fonamentals punts de Blanch en el quart partit des de la línia de 6,75, que van permetre el seu equip forçar el cinquè duel d'aquest vespre.

EL REBOT, EL GRAN PROBLEMA / És en l'aspecte rebotejador on el River està patint molt contra els gallecs. En rebots totals, l'estadística és clara: 92 per als de Peñarroya, 139 per als d'Antonio Herrera. Individualment, la cosa no millora: la torre Hernández-Sonseca en suma 30 en els quatre partits, a 7,5 per duel, mentre que el millor del River és Pablo Sánchez, amb un total de 16 –quatre per partit–.

IGUALTAT EN ASSISTÈNCIES / 52 són les assistències que ha fet el River en els quatre partits, mentre que 51 les dels gallecs. En individuals, Dani Pérez iguala com a màxim assistent del play-off amb Ogirri, del Breogán. Tots dos en sumen 19 assistències, a 4,75 per partit. Per part gallega, és Suka-Umu el millor del Leyma, amb 10 –2,5 per duel–.

ELS ‘CRACKS', ELS MÉS UTILITZATS / És el moment en què els millors jugadors han d'estar a la pista. Així, al River els homes amb més minuts són Dani Pérez i Marc Blanch, mentre que al Leyma, Herrera li dóna la responsabilitat a Asier Zengotitabengoa i Hernández-Sonseca.

EL RIVAL EN SEMIFINALS SE SABRÀ AVUI / La sèrie entre el Leyma Corunya i el River Andorra tindrà un rival encara desconegut, perquè els dos possibles, Breogán de Lugo i Càceres Baloncesto, també porten la sèrie al límit i avui disputen el cinquè i definitiu duel. Aquest matx serà a les 20.45h, a Lugo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT