L'Andorra guanya a Cervera 1-2 i segella la permanència

• L'equip tricolor se salva a quatre jornades per al final en un curs ple de problemes amb les lesions
CERVERA

Els jugadors celebren un gol en l'Andorra-Cervera de la primera volta Foto: J. J. R. / FCA

El FC Andorra va segellar la permanència ahir, en el segon intent, gràcies a la victòria per 1-2 al camp del Cervera. A falta de quatre jornades per al final el conjunt que dirigeix Justo Ruiz ha pogut respirar per fi tranquil, després d'una campanya marcada pels constants problemes amb les lesions que han limitat massa el potencial d'aquest equip i que fins i tot, durant el mes de gener i febrer, el va fer coquetejar amb les posicions de descens.

Allò ja és història perquè l'última gran ratxa, de nou partits sense perdre amb 23 punts de 27 possibles, es va veure frenada dimecres amb la derrota contra l'Igualada en el primer match-ball per la permanència. Ahir, però, una gran versió de l'Andorra va passar per sobre del Cervera gràcies a dos gols del Roch i Darío en els primers 25 minuts. Els locals van retallar diferències abans del descans però en el segon temps els tricolors van tenir el partit controlat i en cap moment van témer pels tres punts.