El River salva el primer Matchball amb talent (69-84)

• Després d'arribar al descans amb 13 punts de diferència i patint amb la zona d'Antonio Herrera, el River Andorra va tirar de velocitat i talent per donar la volta al partit i empatar l'eliminatòria davant el Leyma Natura Corunya
05052013-riverandorra

Van ser líders fins a l'última jornada de Lliga Regular i han sabut reaccionar en un playoff que perdien 2-1 i 13 de desavantatge al descans. Però un tercer quart primorós, jugat a velocitat de vertigen per part de Dani Pérez i Marc Blanch i amb un parcial 11-34 va donar la volta al xoc.

I això que la zona 2-3 Antonio Herrera va tornar a ser clau en l'inici del partit. River Andorra va aconseguir amb Devin Wright fer alguna cosa mal remuntant línia de fons, però seguia espès movent la pilota. A més, el Leyma Corunya estava molt més insipirado en atac, sobretot amb Asier Zengotitoabengoa, Només un temps mort de Peñarroya va impedir que s'obrís més la bretxa en el marcador. Dimitri Flis va mantenir al seu equip en el marcador encara que al descans els gallecs dominaven el partit.

Això sí, de 47-34 del descans es va passar a un 50-55 (3-19) en 6 minuts esplèndids de Dani Pérez i Marc Blanch. Velocitat, contraatacs i una defensa molt intensa que feia impossible que el Leyma fiqués pilotes dins de la pintura. A partir d'aquí, Peñarroya va tirar de pissarra per refredar el xoc i acabar el partit amb una renda suficient per no patir i portar l'eliminatòria a Andorra amb la sèrie empatada.

La clau: Els vuit triples del tercer quart el River Andorra i els 14 punts d'un Marc Blanch que va ser revulsiu en els moments més durs per al seu equip