PUBLICITAT

L'Andorra renuncia a pujar i el 'play-off' no es disputarà

  • El club tricolor no podria complir els requisits econòmics per ser a Primera
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Representants dels clubs i membres de la junta de l'LNFS, ahir Foto: LNFS

El Comité de Competició de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) va decidír el dimecres passat excloure de la competició al Puertollano, a causa dels reiterats impagaments als àrbitres en les darreres jornades. El cuer de Primera, per tant, quedava arran d'aquesta decisió automàticament descartat d'entrar en el play-off d'ascens, l'última via que hauria tingut per salvar la categoria degut a que aquest any no hi havien descensos directes de Primera a Segona. Precisament aquest equip havia de ser el rival de l'Andorra en la primera ronda però la seva eliminació per motius de despatxos ho canvia tot.

Juntament amb el Montesinos Jumilla, que s'ha guanyat el dret a jugar l'elit en acabar campió de Segona, s'afegeixen el Castell Peníscola Benicarló com a segon classificat i el Fuconsa Jaen com a cinquè donat que el Carnicer Torrejón –tercer– està castigat aquest any i no pot pujar mentre que ElPozo Ciudad de Múrcia –quart– tampoc no pot en ser un filial. L'últim que s'havia guanyat a la pista el dret a jugar el play-off d'ascens era l'Andorra, però ahir en la reunió que es va celebrar a la seu de l'LNFS a la qual hi van assistir la directiva de l'entitat i representants de tots els clubs implicats, el gerent del club tricolor, Emili Puig, va reproduir in situ les declaracions que havia dit la setmana passada als mitjans de comunicació del Principat: «Amb els números que tenim no és assumible jugar a Primera».

Amb Jumilla ja ascendit, el Peníscola guanyava la plaça del Puertollano i tot apuntava a que tan sols s'havien d'enfrontar en el play-off Andorra i Jaén, per conèixer el tercer que pujava a l'elit del futbol sala espanyol –que el pròxim curs passarà de 14 a 16 equips– però la renúncia del club que presideix Fraonçois Moliné ha fet que no calgui jugar el play-off i, per tant, el Jaén puja directe.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT