PUBLICITAT

Les gestions, amb uns clics

  • L'apartat "estat de les meves gestions" permet fer el seguiment de la tramitació via web La pàgina inclou un espai per a les empreses
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Renovada La nova pàgina web de tràmits. Foto: O. LL.

Evitar cues, presses i maldecaps. Són situacions que amb la nova web www.tramits.ad quedaran en l'oblit. Amb connexió a Internet i amb uns quants clics, la feixuga visita a les dependències del Govern o de les corporacions comunals es podrà esquivar.

Des d'ahir mateix, la renovada pàgina web de Tràmits de l'Executiu inclou un espai per als ciutadans i un altre per a les empreses. A banda de les sol.licituds, la web inclou informació addicional sobre com tramitar una gestió. L'apartat "estat de les meves gestions" permet fer el seguiment de la tramitació via web.

Una de les apostes que també preveu la secretaria d'Estat per a la reforma de l'Administració i la promoció de la societat del coneixement encapçalada per Alfons Miralles és l'oficina d'atenció al públic que romandrà oberta les 24 hores del dia dels set dies de la setmana per poder realitzar els tràmits. Evidentment, les comprovacions d'aquestes gestions s'efectuaran durant l'horari d'obertura de l'Administració.

Aquesta relació serà més fluida amb tota una sèrie de tràmits que es podran respondre electrònicament i el ciutadà no haurà d'acudir a les oficines a recollir les respostes; la podrà recollir a casa seva a la seva bústia de correu.

D'altra banda, el Govern va posar en marxa una enquesta de tràmits per determinar els deu primers tràmits que els ciutadans o les empreses preferirien com a gestions virtuals per poder realitzar. A partir d'una base d'uns 20 o 30 tràmits proposats, els usuaris que responen quines són les gestions que consideren més importants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT