PUBLICITAT

Barceló obrirà el nou cicle Encants d'autor d'Encamp

  • Serà el 15 de maig a la Valireta; el seguiran Lluís Cartes i Patxi Leiva
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Patxi Leiva, Olga Moreno i Jordi Barceló, en la presentació del nou cicle, ahir a Encamp Foto: ANA

El mes de maig serà el mes dels autors andorrans a Encamp, i és que el Comú ha programat durant tres dimecres a les 21.30 hores SENGLES concerts a la sala de la Valireta, amb Jordi Barceló, Lluís Cartes i Patxi Leiva. Segons va explicar ahir la consellera de Cultura, Olga Moreno, es tracta d'un cicle de concerts «més intimistes, més temàtics i més diferents» sota el lema Encants d'autor. Moreno va animar el públic a «pujar a sopar a Encamp, que passin una tarda a la parròquia i enllacin amb el concert».

Parlant amb el cantautor Patxi Leiva perquè participés en la festa del poble d'Encamp el 22 de juny, va sorgir una proposta per donar visibilitat als autors del país i fer un cicle de concerts diferent al que s'havia programat fins ara dins l'àrea de cultura. Com va recordar Moreno, els artistes actuaran a la sala de la Valireta, que disposa d'una molt bona acústica, segons van corroborar els autors que participaran alsEncants d'autor. El primer en actuar serà Jordi Barceló; serà el 15 de maig amb «un concert doble en un sol concert», segons va apuntar ell mateix apuntat, ja que interpretarà els temes del seu darrer disc, Grandalla, i barrejarà el jazz amb el romanticisme «en una sola actuació», informa l'ANA. Barceló va agrair la iniciativa del Comú de «donar sortida als autors d'Andorra» i va destacar la importància que es potenciïn els artistes locals, «que també existim i ho fem força bé». En aquest sentit, va desitjar que el cicle tingui continuïtat i va instar els artistes a sumar-s'hi per «donar-lo a conèixer». A més, va animar altres comuns a prendre exemple i va afirmar que «fer gira per les set parròquies seria fantàstic».

De la seva banda, Leiva portarà els temes del disc Mi cabeza desordenada «amb un enfoc diferent». Segons Leiva, les característiques i l'acústica de la sala permeten mostrar una part «més amagada» de les seves interpretacions i transmetre «pensaments i sentiments». El concert, que tindrà lloc el 29 de maig, servirà per «exposar el sentit de la lletra i comunicar el sentit del tema», per sobre del ball. Els assistents a la vetllada «descobriran un altre vessant meu». Entre Barceló i Leiva, però, s'hi ha colat Lluis Cartes: serà el 22 de maig amb el seu tercer àlbum, Carenant l'abusrd. El cicle neix, en fi, amb preus «raonables», segons Moreno: 8 euros el concert; 14 euros, dos; i 15, si es va a veure els tres autors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT