PUBLICITAT

L'Andorra aspira per primer cop a ser campió d'Espanya

  • L'equip que dirigeix Corral es guanya la plaça com a subcampió català
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'equip d'hoquei Foto: EL PERIÒDIC

L'equip infantil és el primer en la història de l'Andorra Hoquei Club que s'ha classificat per al Campionat d'Espanya. Ho farà els pròxims 10,11 i 12 de maig al Palacio de los Deportes de Riazor de La Corunya, escenari on avui i el diumenge jugaran el tercer enfrontament del play-off d'ascens a l'ACB de bàsquet el Leyma Natura i el River.

Allà hi seran els vuit millors equips infantils d'Espanya i el rival a batre serà el Barça, que es va imposar als tricolors en la final de l'Autonòmic Català (2-0) i que no podrà estar enquadrat en el mateix grup de la lligueta inicial; una gran notícia per a l'Andorra. L'esperança de ser un dels dos primers per accedir a les semifinals així és més alta, tot i que els de Roger Corral van a aprendre, competir i gaudir d'una experiència única que els pot permetre ser campions d'Espanya. Els altres equips en competició seran el CD Vettonia d'Àvila, el Loiola Indautxu de Bilbao, el Dominicos i el Companyia de Maria de Corunya i els clubs madrilenys Aluche i Rivas.

EL LLARG CAMÍ CAP A CORUNYA / El llarg camí que va haver de travessar l'Andorra fins arribar a Corunya va començar sent el campió de la Territorial de Lleida després de dues lliguetes –entre l'octubre de l'any passat i l'abril d'aquest–, fita que li va concedir el bitllet per al Campionat de Catalunya, que es va disputar la setmana passada a Cambrils.

Enquadrat amb el Bell-lloch, el Manlleu i el Voltregà, l'equip de Corral va passar a semis com a primer de grup amb cinc punts. A les semis es va creuar amb el Vendrell, un dels favorits al títol, i va sorprendre imposant-se 1-0. Després va arribar la final que va perdre contra el Barça però la setmana que ve pot haver-hi oportunitat de revenja a Corunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT