PUBLICITAT

Els ponents andorrans tracten la ciutadania en la 23a diada a Prada

  • El director general d'EL PERIÒDIC, Josep Anton Rosell, parlarà d'ideologia
  • S'exposaran un total de 24 ponències orals i sis aportacions escrites
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els conferenciants de la diada andorrana de l'any passat. Foto: TONY LARA

Sota el títol Andorra i els seus ciutadans, la 23a diada andorrana, emmarcada dins de la 42a edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) a Prada de Conflent, comptarà amb 24 ponències orals i amb sis aportacions escrites a càrrec de diferents personatges de la vida política i social andorrana.

La jornada s'obrirà a les 9.30 hores amb les ponències Les bases de la Ciutadania (Teresa Cobo), L'observatori social (Joan Micó), Aprendre a conviure (Maria Josep Pascual), L'economia andorrana i el concepte de ciutadania (Cerni Escalé), Valors humans plenament ciutadans (Rosa Duró) i Paradoxes de l'acció col.lectiva (Albert Gomà).

Durant la segona part del matí, Antònia Escoda (Verds d'Andorra), Maite Cano (consellera de Cultura i Turisme de la capital), Pere Canturri (Raonador del ciutadà), Joan Gabriel (president de Coalició Reformista) i Josep Anton Rosell (director general d'EL PERIÒDIC) intervindran amb temàtiques com ara L'exercici de la ciutadania, Els comuns, l'Administració més propera al ciutadà, Consideracions del Raonador del ciutadà, Andorra es mou: CR avança i Ideologia i ciutadania, respectivament.

Més tard serà el torn de Noemí Rodríguez (periodista) amb Populusu Uita Fortior, Elisenda Vives (directora d'Assumptes administratius del Consell General) amb El territori a vista de ciutadans, Ferran Goya (primer secretari del Partit Socialdemòcrata) amb Es pot parlar encara de ciutadania al segle XXI?. Ja a la tarda serà el torn d'Àngels Codina, Joan Carles Rodríguez, Silvia Puente, Thaïs Zapata, Albert Roig, Francesc Rodríguez, Montserrat E. Gil, Jean-Michel Rascagneres, Francesc Areny i Magda Mata, Rosa Badalamenti i Josep Lluís Gonçalves, entre altres conferenciants. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT