PUBLICITAT

Conèixer tot jugant

  • Una vela interactiva de FEDA serveix per donar a conèixer els programes d'Unicef i col·laborar amb la lluita contra la desnutrició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Petits i grans juguen per descobrir el ?Repte dels 70.000', ahir Foto: ÀLEX LARA

El Centre Comercial Illa Carlemany acull, des d'ahir i fins dissabte, la vela amb jocs interactius instal·lada per FEDA per col·laborar i donar a conèixer el Repte dels 70.000 per lluitar contra la desnutrició infantil al Camerun i Mauritània. Es tracta d'un espai amb una pantalla interactiva situada al terra on els visitants «poden caminar per sobre de fulles, peixos i aigua», va explicar el director de la parapública, Albert Moles. A mesura que van passant per sobre es va descobrint el missatge del Repte dels 70.000 i el motiu de la iniciativa.

L'objectiu és el «d'atraure a la gent perquè entengui la campanya d'Unicef i col·labori», va apuntar Moles. De moment, segons va indicar la presidenta de l'ONG a Andorra, Maria Rosa Babot, están a prop d'assolir una tercera part de l'objectiu d'aquestes 700.000 accions.

Una vela amb una pantalla a terra interactiva és l'esquer per cridar l'atenció dels més menuts, que entren i juguen amb el terra interactiu, i així atreure els pares perquè coneguin el Repte dels 70.000 d'Unicef i els projectes que desenvolupa l'ONG. «És una manera molt maca d'entrar en contacte amb aquesta campanya d'Unicef», considera el director de FEDA.

La parapública «fa anys» que està implicada amb accions de Responsabilitat Social Corporativa, va indicar Moles, i «la sostenibilitat no només afecta l'energia sinó tots els camps», va afegir.

Per aquest motiu, i coincidint amb el 25è aniversari de FEDA, han volgut unir-se al Repte dels 70.000 instal·lant durant cinc dies una vela al Centre Comercial illa Carlemany.

A més de difondre el projecte, els diners que es recaptin amb aquesta acció es destinaran al Repte dels 70.000 que lluita contra la malnutrició dels nens del Camerun i Mauritània. I cada aportació recollida comptarà com una acció a sumar per arribar a les 70.000.

Segons va explicar la presidenta d'Unicef a Andorra, Maria Rosa Babot, actualment es troben a prop de complir una tercera part del repte, recollia l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT