PUBLICITAT

Encamp vol una visió més oberta de les pistes al Pas de la Casa

  • Mas valora positivament els resultats de l'hivern
EL PERIÒDIC
ENCAMP

El cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, va afirmar que estan estudiant diferents idees per «oferir una altra visió més oberta del poble del Pas de la Casa, sobretot la part alta». En aquest sentit, Mas va assegurar que es necessita inversió perquè volen «obrir les pistes de cara al poble, ja que han quedat tancades amb les avingudes i garatges a peu de pistes». Malgrat això, el cònsol major encampadà va descartar, de moment, la instal·lació d'un funicular al Pas de la Casa, tal i com s'havia comentat anteriorment i va afegir que «només són idees i no hi ha un plantejament seriós».

Mas va fer aquestes declaracions a Sant Jaume dels Cortals, aprofitant la tradicional diada que se celebra cada 1 de maig. Mas també va dir sentir-se satisfet per la temporada d'hivern que tot just ha acabat, i malgrat no conèixer les xifres oficials va destacar com elements essencials la proximitat de la Setmana Santa i la gran quantitat de neu caiguda. «La temporada ha estat bona donada la conjuntura econòmica que vivim», va sentenciar.

PISOS SOCIALS POLÈMICS / El cònsol també va parlar sobre la represa del procés judicial entre Gevivasa –gestora dels pisos socials del Pas de la Casa– i el Comú d'Encamp després que «les converses no han anat endavant». Mas va explicar que aquestes converses «eren perquè la situació econòmica havia canviat, però no s'ha arribat a cap acord» i, per tant, tot continua igual que com «ens ho vam trobar» quan va accedir al consolat la nova majoria ara farà un any i mig, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT