L'Enfaf aprofita millor l'ajornat amb el Manresa

• L'equip femení venç 5-1 i manté les opcions d'ascens
ALÀS

L'Enfaf va aprofitar millor que el FC Andorra el partit ajornat que tenia ahir, contra el Manresa B a Alàs, i va imposar-se per un contundent 5-1. Amb aquesta victòria, el conjunt que dirigeix Joan Carles Ruiz incrementa les possibilitats de lluitar pel títol ja que està a cinc punts del líder, l'OAR Vic, i amb un partit menys i també s'apropa a dos punts del Sant Quirze de Besora, que és segon. Per reglament només el campió puja i queden quatre jornades –cinc per a les andorranes– perquè acabi la lliga, per tant l'equip tricolor no depèn de sí mateix.

L'Enfaf va ser molt superior al seu rival tot i es va avançar amb dos gols de Marina, tot i que el Manresa B va deixar la incertesa en el marcador amb un gol poc abans del descans. La segona part, amb un ajustat 2-1, de nou va ser un monòleg ofensiu de les tricolors davant un rival que poc més podia fer que defensar. Al final els gols van anar caient. Marina, que completava així un hat-trick, va marcar el 3-1 que donava tranquil·litat i Cèlia i Margot van acabar de rematar la feina.